Om oss

Våre trenere

Våre trenere er høyt kvalifiserte trenere, som har vært engasjert i turn både på breddenivå og landslagsnivå.

  • Gabriel Negru
  • Flemming Solberg
  • Tomas Kristensen
  • Kathrine Gilbert-Ertsaas
  • Volker Oye

Treningslokaler

Nordre Aker Turnforening har trening i Norges idrettshøgskole (NIH) sine lokaler ved Sognsvann. Her er det turnsal som er tilrettelagt for frittstående turn, trampolineaktiviteter, apparater for Turn menn og kvinner, samt landingsgrop.

Bakgrunn

Nordre Aker Turnforening ble stiftet tirsdag 15. desember 2020. Foreningen ble stiftet for å legge til rette for å starte opp med idrett og aktivitet for barn og unge i bydelen og tilsluttende geografisk område. 16 personer var tilstede på stiftelsesmøte og styre ble valgt.

Nordre Aker Turnforening har blitt tatt opp i Norges Gymnastikk og Turnforbund (NGTF), og er også offisiell medlem av Norges Idrettsforbund (NIF).

Vi har som mål og ambisjon å drive alderstilpasset turntrening etter «beste praksis» for jenter og gutter i alle aldre. Med det mener vi at enten du vil trene litt, litt mer eller mye, skal du alltid oppleve å bli sett, du skal få en unik og tett oppfølging, du skal bli utfordret utfra dine forutsetninger, du skal oppleve mestring og sammen skal vi ha det gøy med idretten turn! Hos oss møter du trenere med topp kompetanse og erfaring innen riktig alderstilpasset trening for ditt nivå, din alder og dine ambisjoner. Hjemmet vårt er turnsalen på Norges Idrettshøgskole. Her har vi topp fasiliteter og apparater tilpasset begge kjønn. Vi ser fram til å ta imot nye medlemmer i alle aldre. Vi gleder oss!

Styret

Leder: Kristian Gilbert

Nestleder: Alex Guindos

Styremedlem: Ragnhild Andenæs

Varamedlem og barneidrettsansvarlig: Kathrine Gilbert-Ertsaas